Tygpåsar är det nya modet

Den gemene svensken bär hem tusentals kilo mat per år. Ända från mataffären till hemmet ska maten transporteras. För att inte tala om den stora mängd kläder och hundratals prylar som ska tas hem. Ibland bärandes, ibland på cykel, ibland med hjälp av en bil eller buss. Oavsett hur du tar dig hem från mataffären kan det göras på ett snyggt och miljövänligt sätt.

Exakt samma gäller oavsett om du shoppar mat eller kläder. Vem säger att allt som handlas hem måste bäras i plastpåsar. De är varken särskilt snygga eller hållbara och definitivt inte miljövänliga. Därför är det extra kul att se att tygpåsar har blivit så pass populära på senare tid. Med en tygpåse kan du bära hem allt du handlar på ett enkelt och miljövänligt sätt. Du kan återanvända din tygpåse hundratals gånger, vilket innebär att du kommer minska på all den plast du använder i vardagen. Hej tygpåsar och hejdå plastpåsar alltså!

Tryck, färg och stil i alla möjliga utföranden

Nu när tygpåsar blir allt modernare att packa ner sina shoppade föremål i blir det enklare och enklare att hitta butiker som säljer dem. Du kan välja mellan en rad olika utformningar och de kommer alla med en riktigt snygg design. Hoppa på tåget med miljövänliga påsar du också. Du kommer kunna känna dig stolt och snygg när du bär din påse över axeln.

Det är dessutom riktigt roligt att se att även företag hoppar på trenden med att erbjuda tygpåsar. Många företag och butiker erbjuder påsar med tryck, enfärgade påsar och tygpåsar med reklam. De vet hur viktigt det är att vara gröna och miljövänliga, vilket de visar genom att skippa plastpåsar.

Miljövänliga påsar med lång hållbarhet

En variant av plastpåse är en så kallad non-woven påse. Vad är då detta? Jo, en sådan påse är tillverkad av återvunnen PET-plast. Den är då fortfarande gjord av plast, men det är ett miljövänligare alternativ då den är tillverkad av återvunnen sådan. Plast som helt enkelt hade blivit till skräp annars.

Det bästa är dock att använda just en tygpåse. Med en tygpåse behöver du inte känna dig lika orolig för all plast som flyter omkring i våra hav. istället kan du med gott samvete packa ner dina varor gång efter gång i din påse. En tygpåse är dessutom så snygg att du kan använda den som handväska. packa ner din plånbok, mobil och annat du behöver så är du redo för en dag på stan. Du vet du dessutom att du alltid har din tygpåse med dig när du shoppar något, annars kan det vara lätt hänt att den glöms hemma. och hemma, där gör ju din tygpåse inte lika stor nytta.