Boka konferensrum för event

Vill du ta din blogg till nästa nivå? Då kan du bjuda in läsare, samarbetspartners eller branschkollegor till ett event. Hur eventet utformas beror på vad du vill uppnå med eventet och vilken bransch du är verksam i. Nyckeln till ett lyckat event är god förberedelse samt en passande eventlokal. Ett konferensrum kan vara en passande lokal för bloggeventet. Här kan du läsa mer om hur du skapar ett lyckat event.

Vilken typ av event?

Innan du letar efter den bästa lokalen för ditt event är det viktigt att du vet vilken typ av event som du ska anordna. Är det ett event sponsrat event med en av dina samarbetspartners? Då kanske du vill bjuda in dina branschkollegor till ett pressevent. Du kan också bjuda in dina läsare om syftet är att öka varumärkeskännedomen hos konsumenterna. Om du vill sälja in din blogg och hitta fler samarbetspartners kan du bjuda in företag som du är intresserad att jobba med. Målgruppen för ditt event kommer avgöra vilken typ av lokal du behöver samt hur stor lokalen måste vara.

Hitta rätt konferensrum

När du bestämt dig för vilken typ av event som du ska anordna gäller det att hitta en passande lokal. Ett tips är att höra av dig till företag som hyr ut konferensrum i Stockholm, exempelvis företaget Helio. På deras hemsida hittar du många olika sorters konferensrum i Stockholm med omnejd. Här kan du boka mötesrum, konferensrum och eventytor för 2-250 personer. De har över 60 lokaler både inne i centrala Stockholm och strax utanför, bland annat i Kista. De olika konferensrummen har olika utformning och stil vilket gör att du enkelt kan hitta ett som passar för just ditt event. Välj mellan intimt, hemtrevligt, innovativt, formellt eller kreativt. Helios rum är arkitektritade vilket ger ett lyxigt och proffsigt intryck. Dessutom ingår alltid modern teknik, gott ekologiskt kaffe och snabbt wifi.

Du kan även boka deras Pop-Up Truck och därmed välja exakt var du vill hålla ditt event. Du kan kontakta Helio om du är osäker på vilket rum som du behöver så får du hjälp att hitta ett som passar ditt behov.