Resa!

 

Skulle så gärna vilja åka på en resa just nu. Hade verkligen behövt komma bort från vardagen och känna att det händer något roligt. Jag tror även det skulle vara bra så jag får rensa tankarna på allt som händer i mitt liv just nu. Hade vart coolt att kunna resa till något ovanligt ställe. Jag har alltid velat åka till kapstaden eller typ Centralamerika. Det hade vart fantastiskt att kunna få se nått som är helt annorlunda från Europa.
Vardagen bara rullar på i mitt liv, det känns som om inget roligt händer. Detta kanske låter jättedeppigt men ibland tänker jag att vi alla skulle må bättre av att kunna få gå i någon form av terapi regelbundet genom livet. För det är nog många som skulle behöva hjälp att reda ut alla tankar man har och som man kanske inte kan prata om med nära och kära. Jag får ofta höra att jag tänker för mycket och bara borde försöka njuta av livet och ta dagarna som det kommer. Men jag är en väldigt emotionellt människa och försöker hela tiden räkna ut vad som är meningen med livet.
En resa hade som sagt inte varit helt fel. Dock så har vi precis investerat i jättefina markiser. Vi fick dom i och för sig för ett jättebra pris från lokal leverantör, och vi behövde verkligen köpa markiser. Så en resa får vänta lite tills vi har sparat ihop pengar igen. Lite komiskt är att jag, om jag skrev tidigare, är väldigt eftertänksam och vill älta allt mycket. Likadant är det när jag ska göra någon större investering. Jag vill verkligen undersöka så att det är värt de, att företaget är bra och produkterna kommer att hålla! Likadant gjorde jag nu med markiserna. Det är sådan jag är! Nu känns det dessutom väldigt bra för jag vet att jag kommer vara nöjd och markiserna kommer hålla länge. Så egentligen kanske jag borde vara rätt nöjd med att jag är som jag är.