Modevisning

 

Igår kväll var det modevisning och hand i hand med visning går ju att festa både före, under och efter och igår blev det precis på det sättet! 

Vi var ett 20 tal personer hemma hos mig ett tag efter middagen och sjöng karaoke med dryck och tilltugg. Jag var rätt förvånad över drycken. Jag hade köpt billigt vin på nätet och trodde det skulle smaka sådär halvbra, snacka om att jag hade fel! Det var typ det godaste jag har druckit. Det hette 1+1=3 och jag köpte det på bodegashop.com förra veckan. Gillade namnet också för det är typ så jag räknar efter att ha druckit ett par glas haha. Iallafall, vi körde karaoke och hade det otroligt kul, jag brukar behöva avbryta mina utekvällar långt mycket tidigare än mina vänner men igår kväll var jag på topp! Jag höll igång på dansgolvet framåt småtimmarna och det som tillslut stoppade mig var att stället stängde som vi var på.

Nästa vecka blir det favorit i repris (dock förutom modevisningen) men alla som var hemma hos mig snackade ihop oss ändå för att göra om det!