Gammalt mode, fast förbättrat!

 

Äntligen har modet med onepiece kommit tillbaka! Det är så otroligt skönt att kunna gå runt på stan med mysiga kläder nu istället för att gå runt i trånga jeans. Samma sak hemma, ut med alla mjukisbyxor och t-shirts för det är så otroligt mycket mysigare att krypa upp sig i soffan med en onepiece. Flera av mina vänner har varit hemma på filmkväll hos mig och jag får alltid positiva ord om mitt underbara plagg, jag har till och med fått några av dem att gå in på pieceofnorway.se och sin handla en egen, dock så vågar de inte riktigt än gå ute med den. (de har inte än insett storheten i att vara bekväm och stilig på samma gång).

Vidare då, vad har hänt i mitt liv, jag har varit på flera auktioner och bjudit hejvilt på olika serviser och tavlor till min nya lägenhet. Tyvärr fick jag inte allt jag bjöd på men vissa guldklimpar drog jag hem. Syrran fyller år om en vecka så jag måste tänka ut någon present där också, det klockrena valet hade ju varit en jumpsuit men det var faktiskt hon som rekommenderade mig att köpa en så det har hon redan, kanske någon snygg scarf?

Nu är min kafferast över så jag måste tillbaka till jobbet, skicka gärna lite tips på vad jag ska ge min syster i present!