Fyra sätt att fira Alla hjärtans dag

Det finns flera sätt att fira Alla hjärtans dag på. Här kommer tipsen för både singeln och det mer äventyrliga paret.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en dag som ger känslor: romantik, kärlek, glädje eller en påminnelse om ensamhet. Oavsett vilken personlighet som du har eller vilken livssituation som du lever i just nu, så kan du göra Alla hjärtans dag till något speciellt. Om du lever i en relation kan du börja med att köpa något sött, roligt eller romantiskt Alla hjärtans dag present till din pojkvän/flickvän – du hittar ett stort utbud hos Partykungen.se.

Det äventyrliga paret

Man måste inte sitta på en fin restaurang eller ha lagat en trerätters för att fira Alla hjärtans dag. Det bästa sättet att fira är att skapa något oförglömligt och roligt av dagen – särskilt om du och din partner tycker om äventyr. Äventyr tar ofta mer tid än middag och därför kan det vara klokt att förlägga firandet på en helg eller skjuta upp det till sommaren. Det finns mycket äventyrligt som du kan överraska din partner med och det är alltid roligt att göra något nytt: testa en klättervägg, hoppa tandemfallskärm (tillsammans med någon som kan hopp, såklart!) eller gå ut i skogen och grilla korv.

Det romantiska paret

Om din partner tycker om traditioner, romantik eller helt enkelt vill göra det enkelt för sig, så är det bäst att bara satsa på middag på en restaurang eller i hemmet. Om du vill göra något mer av dagen kan du välja en restaurang som ni aldrig besökt förut eller ett ställe där ni kan dansa eller lyssna på levande musik. Se till att boka bord i förväg, då det är en populär dag. Ett billigare alternativ är att gå till en delikatessbutik eller charken på din lokala mataffär och skapa en egenkomponerad trerätters middag. Du kan sedan skapa en mysig och romantisk atmosfär med tända ljus, mjuk jazz i bakgrunden och en vackert dukat bord.

Det lata paret

Om vare sig du eller din partner är så mycket för Alla hjärtans dag så kan ni ändå göra något som påminner er om er kärlek till varandra just den dagen. Ett tips är att köpa något gott att äta till efterrätt eller vara riktigt lata och äta köpepizza den dagen – även om det är mitt i veckan. Ett annat tips är att skicka rara eller roliga sms och bilder under dagen.

Singeln

Många gånger märks Alla hjärtans dag mer i en singelns liv än för ett par. Om du tycker att Alla hjärtan dag känns jobbig, kan du och andra singlar – av båda könen – skapa en Alla hjärtans dag-fest – för singlar. Garanterat uppskattat! Men tänk på att bara bjuda personer som kan vilja tänkas bli bjudna och kategoriserade som “singel”. Vissa kan tycka att det känns jobbigare att behöva gå på en singelfest än att bara ha en skön hemmakväll.